Aquesta tardor, caps de setmana en familia a Llançà!

  • Accueil
  • Blog
  • Aquesta tardor, caps de setmana en familia a Llançà!
Aquesta tardor, caps de setmana en familia a Llançà!

L’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Llançà ha programat pels propers mesos de setembre, octubre i novembre  tot un seguit d’activitats per realitzar en família els caps de setmana. Seguint el model d’activitats del “llançàsummer2019” es proposa des de visites guiades familiars, culturals i de natura, a sortides i altres activitats culturals. Ca destacar que la majoria d’aquestes activitats seran gratuïtes.

Per una banda,  es podran descobrir els paratges més emblemàtics de Llançà i els seus voltants a través de les ja consolidades visites guiades familiars  “La costa dels sentits” i  “ El Tresor del Pirata Tort”.

A la seva vegada podran descobrir el Llançà Medieval amb el Monjo Crispí en el marc de les Jornades Europees de Patrimoni i, degut a l’èxit de la darrera tardor, es tornaran a oferir propostes com el “Ioga en família” i el “Txi- kung en família” a la Platja de La Farella, un espai idíl·lic per realitzar aquestes activitats! En aquest mateix indret es farà també una observació d’estels amb l’activitat “Nit d’Estels a la Platja”.

Aquesta tardor es proposaràn noves activitats com son “El mar de Llançà i els dofins de tramuntana” o la darrera sessió de l’activitat més destacada de l’estiu “Snorkel en família!

I finalment,  recalcar que el proper  mes de novembre s’oferirà, cada dissabte, una sortida de senderisme familiar per descobrir totes les rutes locals del municipi. En aquest sentit es proposen sortides per conèixer els entorns de Llançà on hi predominen els principals senders de l’Espai Natural de l’Albera i del Parc Natural de Cap de Creus.

 Vine a fer un novembre de senderisme a Llançà amb Finques Fàbrega i lloga un apartament a Llançà.

Podeu consultar tota la info i fer les vostres reserves  a www.visitllanca.cat